Магазин

Магазин

Търговски комплекс Чичо Том се намира в най-морската община на България – Царево!

Разположен е на близо четири декара площ.
Състои се от Магазин за промишлени стоки на едро и дребно, Хранителен супермаркет, Градински център и голям склад за едрогабаритни материали.

Магазинът за промишлени стоки е разположен на три етажа с общо 2.5 декара разгърната площ.
На Ниво -1 можете да закупите бяла техника, ламинат и подови настилки, матраци и дунапрени, ламперия, лайсни и первази, бойлери и всякакви електроуреди. Там се намира и агроаптеката със семена, почвени смески и различни препарати за растителна защита. Можете да разгледате и мостри на входни и интериорни врати.

В съседното крило е разположен отделът за градински уреди и инструменти, поливни системи, саксии и аранжировка на градината. Тук можете да разгледате и мостри на фаянс, теракота и гранитогрес.

На Ниво 0 ще откриете богата гама от водопроводни части, латекс и фасадни бои, крепежни елементи, строителна химия и лепила, както и разнообразие от консумативи.

На Ниво +1 можете да разгледате смесители и мебели за баня, санитарна керамика, ел.материали и осветителни тела, тапети и фолиа, изключително голям избор от домашни потреби, работно облекло и обувки.

В западната част на комплекса се намира склада за строителни материали, където се предлагат всички водещи марки в областта на строителството. Тук можете да намерите сухи строителни смеси, гипсокартон и профили, висококачествен дървен материал, тухли, керемиди, камък за облицовка и настилка, арматурни заготовки и метални профили, бетонови изделия, мрежи, огради, найлон.

Към него се намира и Градински център с мебели за Вашата градина.
Нашите компетентни и любезни консултанти са на Ваше разположение, не се колебайте да се обръщате към тях!  • Търговски комплекс Чичо Том
  • Търговски комплекс Чичо Том
  • Търговски комплекс Чичо Том
  • Търговски комплекс Чичо Том
  • Търговски комплекс Чичо Том
  • Търговски комплекс Чичо Том
  • Търговски комплекс Чичо Том
  • Търговски комплекс Чичо Том